marți, 29 mai 2012

Scrisoare catre doamna mea invatatoare

        Mai sunt cateva zile si anul scolar se va sfarsi, mereu ma voi gandi cu drag la doamna mea invatatoare. Aceasta scrisoare o scriu din inima. Mai tin minte  prima mea zi de scoala, cand scoala cu ale ei invataturi ne-a primit cu portile largi deschise. Acolo era o petrecere mare pentru cei nou veniti si ma simteam foarte emotionata, cand am urcat pe scena si toti ne-au aplaudat, simteam ca toti cei patru ani de scoala petrecuti cu dumneavoastra vor fi minunati!Mai tin minte cand am pasit prima data in clasa noastra draga si ne-am uimit cu totii. Pe masa fiecaruia, statea abecedarul, dragul abecedar care ne-a invatat atatea!
       Mai tin minte cand invatam sa facem bastonase si sa scriem litera a si dupa aceea sa invatam alfabetul, si acel sirag de numere nesfarsite la care tot ne incalceam.
       Tin minte tot ce am facut in cei patru ani de scoala pana la fiecare amanunt! Si acum, sa parasim tot ce ne este drag in acea clasa si pe dumneavoastra...
       Dar, ce sa facem? Vom trece in clasa a 5-a si vom avea si alte peripetii interesante dar niciodata nu va vom uita sau clasa in care am pasit pentru prima data si in care am invatat sa scriem!
                                                                          Va iubesc din tot sufletul,
                                                                                       De la draga voastra eleva,
                                                                                                Irina!